IT & C

#logitech #web-cam #quick cam #pro #apple mac #software #vid

Logitech prezinta o noua serie de camere web

Ca urmare a lansarii recente a software-ului gratuit Vid, Logitech a anuntat sapte camere web noi, toate pregatite sa functioneze cu Vid.

Noile camere web lansate se numesc Logitech webcam Pro 9000,  Portable Webcam C905, Webcam C600, Logitech C500, Logitech C300, Logitech Webcam C250 si Logitech Webcam C200.

Logitech Vid

Conceput exclusiv pentru apelarea video, software-ul Vid permite o instalare si o interfata simpla, intuitiva. Vid se activeaza automat cand este conectectata camera web Logitech.

Vid prezinta o interfata simpla si intuitiva in care fiecare element este conceput sa ajute pentru a initia un apel video. Fiecare contact este reprezentat de catre o imagine.

Vid este compatibil cu calculatoarele PC si Mac, dar si cu camere web independente sau integrate.

Premium: Logitech Webcam Pro 9000 si Logitech Portable Webcam C905

Optica Zeiss cu autofocus garanteza imagini foarte clare si chiar si la prim planuri apropiate. Un senzor HD de 2 MP inregistreaza filme la 720p, cu imagine asemanatoare celei din realitate. Cu ajutorul software-ului camera web poate capta imagini la o rezolutie de pana la 8 MP.

Tehnologia Logitech RightLight 2 ajusteaza intensitatea luminii pentru crearea celor mai bune imagini, chiar si in conditii slabe de iluminare. Cu Logitech Video Effects, se poate personaliza conversatia prin alegerea unuia din cele cateva sute de avatare, accesorii pentru fete si masti ce imita expresii si miscari.

Acest model dispune de aceleasi functii ca ale camerei web Pro 9000 si este ideal pentru momentele in care utilizatorul se afla acasa sau la birou. Logitech Portable Webcam C905 are un design care te ajuta la manevrarea usoara a camerei web.
 
Clasa medie: Logitech Webcam C600 si Logitech Webcam C500   

Logitech Webcam C600 ofera calitate video HD si imagini captate cu 8 MP, dar tot cu ajutorul software-ului din dotare. Modelul are senzor de 2 MP si lentile de sticla. Poate capta filme HD la 720p in rezolutia de calitate TV.

Pentru aceia care au probleme de iluminare, tehnologia Logitech RightLIght2 ajusteaza inteligent intensitatea pentru a oferi cele mai clare imagini. Cu Logitech Video Effects se pot personaliza conversatiile.    
                                       
Logitech Webcam C500 are un senzor de 1,3 MP. Cei 5 MP capabili pentru captarea de imagini (cu ajutorul software-ului) se poate inregistra la rezolutie mare. Ca si in cazul altor modele, tehnologia Logitech RightLight ajusteaza automat imaginea, iar Logitech Video Effects permite personalizarea conversatiilor.

Baza: Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250 si Logitech Webcam C200

Camera web Logitech Webcam C300 de 1,3 MP pune la dispozitie fotografii captate la 5 MP (cu ajutorul software-ului). In plus, cu Logitech Video Effects Fun Filters se pot adauga diferite efecte.

Logitech Webcam C250 integreaza un senzor VGA ce poate capta imagini de pana la 1,3 MP (cu ajutorul software-ului). Si acest model vine cu cu functii speciale ca Fun Filters.  Logitech Webcam C200 are un senzor VGA si poate capta imagini pana la 1,3 MP.

Conversatiile sunt asigurate de un microfon care dispune de tehnologia Logitech RightSound. Cu clema universala, Logitech Webcam Pro 9000, Logitech  Webcam C600, Logitech C500, Logitech C300, Logitech Webcam C250 si Logitech Webcam C200 se pot atasa in siguranta monitoarelor LCD si laptopurilor.

Logitech Portable Webcam C905 se poate atasa laptopurilor sau aseza pur si simplu pe un raft. In plus, Portable Webcam C905 vine insotita de o carcasa protectoare.

Disponibilitate

Software-ul Vid este acum disponibil spre descarcare pe pagina oficiala Logitech. www.logitech.com/Vid. Toate camerele web Logitech functioneaza de asemena cu aplicatiile de mesagerie precum Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger si AIM.

Modelul Logitech Webcam Pro 9000 costa 109,99 ruro, Logitech Portable Webcam C905 are un pret de 99,99 euro, Logitech Webcam C600 costa 79,99 euro, iar Logitech Webcam C500 va fi distribuit la pretul de 49,99 euro.

Camerele web Logitech Webcam C300 au pret de 39,99 euro, Logitech Webcam C250 de 29,99 euro si Logitech Webcam C200 de 19,99 euro. Toate modelele vor fi disponibile in Europa din luna august a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele