IT & C

#z523 #z520 #z323 #z320 #boxe #sistem sunet #logitech

Logitech prezinta noi sisteme de sunet

Logitech si-a extins linia de boxe multimedia, lansand patru noi sisteme audio cu dispersare a sunetului la 360 de grade: Logitech System Z320, Logitech Z323, Logitech Speaker System Z520 si Logitech Speaker System Z523.

Cele patru sisteme noi sunt compatibile atat cu computerele care ruleaza Windows , cat si cu cele care au sistemul de operare Mac OS.

Informatii generale

Spre deosebire de boxele standard de calculator care folosesc drivere de tip forward-firing, cele patru noi sisteme audio Logitech dispun de sunet de 360 de grade (acustica omnidirectionala) ce creeaza o acoperire extinsa.

Functia este foarte utila daca utilizatorii obisnuiesc sa-si mute calculatorul in diferite locuri in casa sau la birou. Aceste noi patru sisteme sunt concepute sa transmita sunetul uniform cstre un spatiu larg asa incat sa nu rateze niciun sunet, oriunde s-ar afla persoana in camera.

"Multe modele de boxe pentru PC isi directioneza sunetul intr-un singur sens, ceea ce nu constituie o pierdere daca stai intr-un singur loc", a declarat Mark Schneider, vicepresedinte si manager general al diviziei audio business in cadrul Logitech.

Un sistem de cu boxe 2.1: Logitech Z523 si Logitech Z323

Logitech Speaker System Z523 include doi sateliti subtiri si un de 6,5 inch down-firing, ce reda un bass bogat cu note joase. Cu o putere de 40 de wati (RMS), sistemul Z523 ofera si comenzi pe suprafata boxelor, asa volumul poate si controlat usor.

Sistemul Logitech Z323 are o putere de 30 de wati (RMS) si un subwoofer down-firing. Ambele modele audio multimedia, Z523 si Z323, includ o mufa dubla RCA integrata si o mufa de 3,5 mm prin care se pot conecta casti audio, playerul muzical de retea Logitech , o consola de joc, playerul DVD sau iPod-ul.

Boxe stereo: Logitech Speaker System Z520 si Logitech Speaker System Z320

Noile boxe stereo multimedia Logitech Z520 si Z320 pot reda un volum extreme de ridicat, chiar si atunci cand nu exsita spatiu in camera pentru un subwoofer.

Sistemul Logitech Z520 are amplificator in doua cai si putere de 26 wati (RMS). Boxele Z520 sunt potrivite pentru o in spatii mici, dar pot reda si sunete subtile.

Ideal pentru , sistemul Logitech Z320 poate fi conectat oriunde si are o putere de 10 wati (RMS). Modelul suporta conectare de iPod sau casti pentru ca are mufa auxiliara.

Disponibilitate

Toate sistemele audio vor fi disponibile in Europa din luna septembrie 2009. Logitech Speaker System Z320 va fi disponibil la un pret recomandat de 49,99 euro. Logitech Speaker System Z323 va fi disponibil la un pret de 59,99 euro, iar Logitech Speaker System Z523 si Logitech Speaker System Z520 vor costa 99,99 euro.

"De acum, cu o dispersare a sunetului de 360 de grade, poti asculta atat melodiile preferate pe iTunes, poti viziona filme pe YouTube, sau poti juca jocurile preferate, bucurandu-te de o textura bogata a sunetului si o distorisune minima in intreaga camera", a mai spus Mark Schneider.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele