IT & C

#iphone #ipod #portable speaker s125i #logitech rechargeable speaker s315 #sistem audio #logitech

Logitech prezinta noi sisteme audio pentru iPod si iPhone

Logitech anunta lansarea doua sisteme audio pentru iPod < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /si" title="si">si iPhone, modelele Logitech Rechargeable S315i si Logitech Portable Speaker S125i .

Sistemul de boxe reincarcabil Logitech S315i are " title=" o " title="o">o ">o autonomie de de ore, iar sistemul Logitech este un model usor de transportat.

Logitech Rechargeable Speaker S315i

Logitech Rechargeable Speaker S315i are o autonomie de pana la 20 de ore (in power-saving mode). Totodata, sistemul este capabil sa redea muzica in timp ce incarca iPod-ul sau iPhone-ul.

Modelul Rechargeable Speaker S315i utilizeaza drivere complete ce reproduc acurat sunetele inalte si joase ale melodiilor. Sistemul are un design subtire, grosimea de doar 2 inch si grilaj de metal rezistent.

Cand trebuie sa fie reincarcate iPod-ul sau iPhone-ul, acestea se conecteaza la sistemul Rechargeable Speaker S315i. Sistemul functioneaza pertfect cu iPhone si cu orice model de iPod prin conectorul universal Apple.

Logitech Portable Speaker S125i

Logitech Portable Speaker S125i este un sistem audio de , cu bass puternic incorporat si usor de transportat. Se poate folosi pentru auditii muzicale sau incarcarea oricarui model de iPod cu ajutorul conectorului universal de la Apple. Se pot conecta alte playere muzicale folosind mufa auxiliara de 3,5 mm.

Cu o greutate sub 500 de grame, sistemul power-smart portabil functioneaza cu un circuit AC sau baterii, ce suporta 20 de ore de muzica.

Disponibilitate

Logitech Rechargeble Speaker S315i si Logitech Portable Speaker S125i vor fi disponibile in Europa din luna august la un pret de 99 euro, respectiv 69 euro.

Ambele sisteme, Rechargeable Speaker S315i si Portable Speaker 125i dispun de o mufa standard de 3,5 mm pentru conectarea oricarui player muzical, si chiar a calculatorul sau a CD player-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele