IT & C

#copil #urechi #casti audio #logitech #loud enough

Logitech Loud Enough, casti audio pentru copii

Logitech anunta lansarea unui set de casti concepute pe marimea urechilor unui copil.

Acestea reduc volumul maxim al sursei originale cu cel putin 30% pentru a proteja auzul celor mici.

Controlul volumului

Pe langa controlul de volum integrat, Loud Enough earphones este comercializat cu trei pernure moi pentru ureche. Acestea sunt de dimensiuni extra mici pana la medii, perfecte pentru urechile copiilor, astfel incat acestia nici sa nu aiba nevoie sa ridice volumul. Mai mult, datorita izolarii fonice de pana la 16 decibeli, copii isi vor putea asculta muzica fara sa fie izolati de zgomotele inconjuratoare.

"Desi milioane de copii folosesc playere muzicale digitale, cum ar fi iPod, pentru a asculta muzica, a se juca sau a urmari filme, parintii nu au mijloacele pentru a se asigura ca volumul nu afecteaza sanatatea copiilor", a declarat Philippe Depallens, vicepresedinte Logitech si GM al diviziei Ultimate Ears in cadrul Logitech.

Specificatii tehnice


Compacte si usoare, dar construite pentru utilizare zilnica, casile Loud Enough sunt rezistente si celor mai agitati dintre copii. Modele vin in trei variante de culoare, ca albastru, verde si violer.

Castile Loud Enough sunt compatibile cu majoritatea playerelor muzicale. De asemenea, modelele functioneaza impreuna cu sistemele DVD integrate in masina sau cu consolele portabile de jocuri. Castile sunt deja disponibile in magazinele din Europa si costa 39 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele