IT & C

#logitech #g27 racing wheel #volan #gaming

Logitech lanseaza un nou volan de gaming

Logitech a lansat noul volan pentru gaming, modelul Logitech G27 Racing Wheel.

Acesta este compatibil cu PlayStation3 , consola de joc de la Sony si PC-uri.

Cat mai real

Reprezententii Logitech afirma ca noul model a fost creat pentru a oferi experienta de racing cea mai apropiata celei din realitate, astfel volanul pentru PC si Playstation3 dispune de un motor dual cu " force feedback ".

Acesta reda cu acuratete, prin invelisul din piele, toate senzatiile pe care o cursa le poate oferi, astfel incat utilizatorul simte pierderea tractiunii, derapajele dar si suprafata drumului.

Schimbator de viteze

Noul Logitech g27 racing wheel are si un schimbator de viteze in sase trepte care permite jucatorului sa aleaga exact treapta de care ai nevoie pentru manevra ce urmeaza, in timp ce un indicatorul LED avertizeaza cand se schimba vitezele in sus sau in jos.

In plus, modelul vine si cu o pedala la nivelul volanului care "aseaza" schimbatorul de viteze la varful degetelor. Logitech G27 Racing Wheel va fi disponibil pe piata autohtona incepand cu luna septembrie, la un pret de 299 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele