IT & C

#lapdesk #suport laptop #logitech

Logitech lanseaza un nou suport pentru laptop

Aceasta se numeste Comfort Lapdesk si este un suport de laptop .

Logitech Lapdesk poate fi folosit de utilizatoru atunci cand sta pe canapea , pat sau intins pe covor.

Nu doar pentru confort

Utilizarea laptopului oriunde nu mai este o noutate, dar ceea ce castigi in mobilitate, pierzi sacrificand din confort. Dorind sa rezolve aceasta problema, Logitech a lansat Logitech Comfort Lapdesk pentru laptopuri.

Aceasta este cea mai noua aditie la linia de accesorii a companiei. Oricand muncesti de pe canapea, relaxat in pat sau intins pe covorul din living, lapdesk-ul confortabil ofera o baza stabila si ajuta la protectia impotriva caldurii provenite de la laptop.

"Alte lapdesk-uri promit sa imbunatateasca confortul, dar pierd la capitolul design si sunt realizate din materiale de slaba calitate," a declarat Denis Pavillard, vicepresedinte Logitech pe marketing de produs pentru tastaturi si desktop-uri.

Gandit in urma studiilor

Studiile Logitech au aratat ca aproape 60% din oamenii care utilizeaza un laptop acasa il folosesc pe canapea astfel incat sa fie alaturi de familiile lor în timp ce navigheaza pe Internet, trimit e-mailuri sau stau pe chat. In plus, studiul a aratat ca 36% folosesc un laptop in pat iar 16% in timp ce stau asezati pe podea.

Cu toate acestea, aproape 50% dintre cei chestionati se plang de caldura emanata de laptop iar 41% isi pun probleme asupra pozitiei corpului. Unii utilizatori folosesc o perna sau o carte in ideea cresrii unei bariere in calea caldurii emise de laptop, dar aceste solutii sfarsesc prin a mari cantitatea de caldura.

"Noul lapdesk Logitech dispune de un design precis care va inlesni navigarea, acum mult mai confortabila, oriunde ai aseza laptopul", a mai adaugat Denis Pavillard.

Sistemul de confort

Pentru a oferi un fundament stabil pentru utilizarea confortabila a laptopului, baza permite utilizatorilor sa-si odihneasca picioarele in loc sa-si impreuneze genunchii pentru a sprijini calculatorul.

In plus, un finisaj mat situat in partea de sus a lapdesk-ului previne alunecarea calculatorului. O pozitie in urcare cu un unghi de 12 grade situeaza laptopul la o inaltime ce asigura confortul gatului si a picioarelor atunci cand este folosit intr-o pozitie de sedere.

Disponibilitate

Logitech Comfort Lapdesk pentru laptopuri va fi disponibil in Europa incepand cu luna ianuarie la un pret recomandat de 39,99 euro, adica in jur de 150 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele