IT & C

#telecomanda #harmony #logitech

Logitech Harmony se imbogateste cu noi modele

Logitech a prezentat doua noi telecomenzi, logitech harmony 600 si Logitech Harmony 650.

Cele doua modele doresc sa simplifice controlul sistemelor complexe de home-entertainment pentru a realiza cele mai simple activitati, precum vizionarea unui program TV.

Configurare usoara

Pentru a porni automat dispozitivele potrivite, ambele telecomenzi Harmony dispun de accesare printr-un singur click catre activitatile dorite. Dupa terminarea setarii online, trebuie selectate doar comenzile dorite, iar telecomanda Logitech Harmony va porni automat dispozitivele dorite si va selecta inputurile corecte.

Cu Logitech Harmony 600, utilizatorul poate vedea pe ecranul monocrom comenzile pentru dispozitivele pe care le folosesti, precum volumul si butonul de pornire. Display-ul inteligent poate ajuta la nevoie - trebuie doar apasata tasta Help si sa se raspunda la intrebarile care urmeaza.

Daca se prefera ecranele colorate, telecomanda Logitech Harmony 650 dispune de un display color pe care sunt afisate siglele canalelor favorite dar si comenzile de care este nevoie pentru dispozitivele folosite. Ambele telecomenzi Logitech Harmony inlocuiesc pana la cinci telecomenzi, eliminand complicatiile si dezordinea.

Instalare

Instalarea telecomenzii Logitech Harmony este extreme de simpla. Aceasta se conecteaza la calculatorul personal, se acceseaza un site-ul oficial al producatorului www.logitech.com/MyHarmony si descarca software -ul. Pentru a adauga un device ce urmeaza a fi controlat, trebuie doar introdus numele producatorului si seria modelului.

Logitech suporta peste 250.000 de dispozitive home-entertainment de la mai mult de 5000 de producatori, iar baza de date cu dispozitive se mareste in fiecare zi. Telecomanda Logitech Harmony 600 va fi disponibila la un pret recomandat de 59,99 euro, iar Logitech Harmony 650 va avea un pret de 79,99 euro din luna martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele