IT & C

#itunes #facebook #napster #wi-fi #touch #squeezebox #radio #logitech

Logitech dezvaluie Squeezebox Radio si Squeezebox Touch

Logitech a facut publice in cadrul show-ului IFA, doua playere-ele muzicale Logitech squeezebox radio Wi-Fi si Logitech Squeezebox Touch Wi-Fi.

Ambele playere ofera acces intuitiv la o gama larga de auditie a muzicii, precum radio gratuit prin Internet, fisiere muzicale personale si servicii de muzica online.

Logitech Squeezebox Radio

Squeezebox Radio incorporeaza un radio clasic, simplu, dar pus in valoare de conexiunea la Internet care va permite muzicii de oriunde. Spre deosebire de alte sisteme Wi-Fi, Squeezebox Radio se instaleaza mult mai repede.

Cu noul dispozitiv, utilizatorul are acces direct la muzica online, colectia personala, descarcarile gratuite pe iTunes si serviciile online de muzica precum Last.fm, Napster si Deezer. Ecranul color al sistemului afiseaza copertile albumului, numele piesei si informatii despre postul de radio.

Dotat cu sase taste presetate localizate langa ecran, Squeezebox Radio are dimensiuni compacte de 130 x 220 x 85 mm, iar designul sistemului Squeezebox Radio ol integreaza perfect orice camera. Nu sunt necesare alte boxe, datorita tweeter-elor de 3,4 inch si woofer-ului performant de 3 inch. Modelul vine cu un set de baterii reincarcabil (vandut separat). Bateria poate suplimenta sistemul Squeezebox Radio pana la sase ore si se reincarca automat cand este conectat.

Logitech Squeezebox Touch

Player-ul Logitech Squeezebox Touch Wi-Fi dispune de un ecran color tactil de 4,3 inch care permite selectarea si redarea muzicala, dar si vizualizarea copertilor albumelor. Totodata, Squeezebox Touch reda rate de sampling de pana la 24 de biti la 96 kHz. Protul USB inclus si slotul pentru card SD pot afisa sau reda muzica si fotografiile de pe carduri de memorie.

Interfata intuitiva Squeezebox a fost conceputa pentru viteza si confort. Ecranele color ale playere-lor Squeezebox Radio si Squeezebox Touch ajuta la localizarea rapida a  posturile locale de radio favorite, playlist-urile sau serviciile muzicale sau adauga aplicatii noi.

Modelul vine cu acces la Facebook, astfel utilizatorul poate sa faca share de preferinte muzicale , poate verifica statusul prietenilor, recomandarile lor si fotografiile color postate, direct pe noul Squeezebox. Slide-show-uri foto de pe site-ul Flickr pot fi vizualizate pe ambele playere Squeezebox Wi-Fi.

Disponibilitate

Player-ul muzical Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi va fi disponibil in Europa incepand din septembrie la un pret recomandat de 179 euro. Player-ul muzical Logitech Squeezebox Touch Wi-Fi va fi disponibil pe piata europeana din luna decmbrie la un pret de 299 euro. Pachetul cu accesorii pentru Logitech Squeezebox (ce include un set de baterii ?si o telecomand?) va fi disponibil din septembrie la pretul de 49 euro.

"In momentul de fata, milioane de oameni descarca muzica prin iTunes, asculta posturile de radio online si folosesc  serviciile musicale. Noile sisteme Logitech Squeezebox Wi-Fi le inglobeaza pe toate acestea. Conecteaza sistemul si vei fi la curent cu tot ce e nou in fiecare colt al lumii"
, a declarat Sam Feng, director de marketing de produs in cadrul diviziei Streaming Media in cadru Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele