IT & C

Licente antivirus disponibile prin SMS

Programul lansat de BitDefender si Rentabiliweb prin care utilizatorii romani pot achizitiona si isi pot prelungi licentele BitDefender prin SMS este disponibil acum si in reteaua Cosmote.

Pentru achizitionarea unei licente, utilizatorul trebuie sa acceseze site-ul dedicat acestui serviciu si sa trimita un SMS continand cuvantul cheie "BitDefender" la numerele special indicate din dreptul fiecarui produs.

Plata prin SMS

Perioada de valabilitate a licentelor este de trei luni, iar costul achizitionarii unei licente prin SMS porneste de la 5 euro. Dupa ce SMS-ul este trimis, acesta este procesat de catre operatorul de telefonie mobila din reteaua de care apartine utilizatorul, acesta fiind taxat cu pretul licentei achizitionate.

In cazul in care utilizatorul este deja abonat la un operator de telefonie mobila , costul licentei ii va fi incarcat pe factura lunara de catre operator, iar in cazul folosirii unei cartele preplatite, suma aferenta ii va fi automat dedusa din creditul disponibil.

Serviciu special

Acest serviciu a fost dezvoltat de specialistii BitDefender in colaborare cu compania Rentabiliweb, fiind proiectat special pentru utilizatorii care doresc acces la produsele de securitate BitDefender intr-un mod extrem de rapid.

Cu un simplu SMS, utilizatorul are posibilitatea sa isi protejeze complet sistemul prin modulele de antivirus, antiphishing, antispam sau antispyware oferite de solutiile BitDefender destinate utilizatorilor de acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele