IT & C

#3d #led #lcd #lg

LG se desfasoara in tabara CES 2010

LG Electronics prezinta cele mai noi produse si tehnologii in cadrul Consumer Electronics Show 2010 ( CES 2010 ). Astfel, in cadrul evenimentului, LG prezinta televiziunea mobila digitala DP570MH (DTV), care ofera si redare DVD.

Compania intentioneaza sa lanseze telefoane mobile si DVD playere portabile echipate cu un chip care permite primirea semnalelor de emisie in America de Nord, o cerere semnificativa fiind estimata pentru aceasta noua tehnologie.

Noi televizoare

Noua linie de televizoare HD LCD LED INFINIA, o gama inovatoare de televizoare HD LED, prezinta modelele LG HD LED si LCD de referinta pentru 2010. Gama de televizoare HD LG Infinia (modele LE9500, LE8500 si LE7500) imbina design-ul ultra subtire cu posibilitati nelimitate de conectivitate si vizionare de continut .

Noua tehnologie LG Full LED Slim ofera o calitate superioara a imaginii datorita structurii LED care permite segmentarea in 240 de unitati (pentru modelul de 55 inch, LE9500), avand ca rezultat cele mai intense nuante de negru si o calitate a imaginii care in mod normal nu ar fi putut fi realizate pe un televizor ultra subtire obitnuit.

Cu o rama de doar 8,5 mm seria de televizoare LE9500 de 55 inch s 47 inch reprezinta prima serie de televizoare LG 3D disponibile in Statele Unite. Mai mult, 26 dintre noile modele de televizoare HD LED, LCD si cu plasma care vor fi lansate in 2010 vor avea incorporat software-ul Skype, ceea ce va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video si de voce fara a folosi un PC.

Tehnologia 3D

LG si-a extins si gama de monitoare LCD prin noua tehnologie LED si 3D. In cadrul CES 2010, compania prezinta noile serii de monitoare cu performante optimizate si design elegant, care includ modele LED ce asigura un consum redus de energie, modele 3D pentru pasionatii de jocuri si modele comerciale LCD cu cele mai avansate tehnologii.

O inovatie prezentata in cadrul CES 2010 este adusa si de seria de proiectoare LG care include primul proiector din lume Full HD 3D, model CF3D, si un proiector portabil LED, model HX300G.

Playere Blu-ray

Noua gama de playere Blu-ray cu wi-fi si sistemele Home Theater prezentata in cadrul CES 2010 ofera consumatorilor prin posibilitatile multiple de redare a continutului pre-inregistrat si online, la o calitate superioara. Seria de playere Blu-ray, de referinta pentru anul 2010, are incorporat un hard drive de 250 GB, ceea ce permite utilizatorilor stocare rapida si plyback pentru fisiere de muzica, fotografii, video si jocuri online direct de pe VUDU.

Avand incorporat NetCast Entertainment Access, intreaga linie de Disc playere Blu-ray si sisteme home theater permite utilizatorilor sa acceseze direct Netflix, CinemaNow, VUDU, YouTube si Pandora. Noi parteneriate au fost incheiate pentru 2010 printre care si pentru serviciile de albume foto Picassa si de prognoza meteo AccuWearther.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele