IT & C

#imagine #lg #full led #lcd #televizor

LG prezinta doua noi modele LCD Full LED

LG Electronics a prezentat astazi in Seul doua noi modele de televizoare LCD Full led de dimensiuni reduse.

Televizoarele cu o diagonala de 55 inch, modele 55LH95 si, respectiv,  55LH93, ating cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea imaginii si designul.

Ecran

Noua gama de televizoare LG incorporeaza un ecran mai luminos si care asigura o imagine de o claritate superioara comparativ cu alte produse existente pe piata, datorita functiei backlighting care utilizeaza un num?r de 3.360 de LED-uri, de 7 ori mai mare decat orice alt televizor LCD LED prezent pe piata.

Totodata, modelele LG Full LED ofera si o rata de contrast de 5.000.000:1 prin tehnologia care intensifica culorile si care imparte ecranul in 240 de parti separate. In plus, rata de refresh de 240 Hz ofera consumatorilor imagini clare  chiar si cand acestia urmaresc cele mai rapide scene in miscare.

Tehnologii

Noile televizoare LG LCD Full LED dispun si de o tehnologie patentata care permite mentinerea dimensiunii reduse a grosimii carcasei de doar 24.8 mm. Acesta tehnologie brevetata permite aranjarea pe orizontala a LED-urilor si reduce distanra dintre acestea si ecran.

O alta inovatie incorporata seriei de televizoare LCD LED o reprezinta transmiterea wireless a semnalului intre televizor si media box fara comprimarea imaginii. Continutul poate fi transferat wireless de pe DVD playere, console de jocuri sau de pe sisteme home-theater fara ca imaginea sa-si piarda din calitate.

Disponibilitate

LG estimeaza ca piata globala de televizoare LCD LED va inregistra o crestere de 30 de milioane de unitati pana in 2010 si de 68 milioane pana in 2011, pornind de la 3,1 milioane de unitati inregistrate in acest an.

Modelul 55LH93 va avea un pret estimat de 5.500 USD, iar modelul 55LH93 va putea fi achizitionat la un pret estimat de 5.950 USD, incepand cu luna iulie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele