IT & C

#design #lcd cu dvd player #lg4000

LG lanseaza un televizor LCD cu DVD player incorporat

LG Electronics lanseaza noul televizor LCD HD Ready cu DVD player incorporat.

Modelul se numeste LG4000 si va fi disponibil intr-o singura varianta de ecran cu diagonala de 32 inch.

Design in stil LG

Noua serie de televizoare LCD LG4000 are design aparte, subliniat de un rosu intens in partea din spate. In plus, DVD player-ul incorporat are dispus pe partea laterala a televizorului dispozitivul de incarcat discuri, oferind unicitate design-ului.

Noua serie de televizoare LCD LG4000 HD Ready reprezinta mai mult decat o silueta eleganta. Datorita tehnologiei LG "Clear Voice", se ajusteaza automat nivelul frecventei sonore a dialogului chiar atunci cand zgomotul de fundal creste.

LG4000 permite vizualizarea atât a DVD-urilor si CD-urilor, cat si a fisierelor MP3 ai a imaginilor in format JPEG.

Sunet si culori

Pentru o mai buna calitate a sunetului, LG 4000 include difuzoare ascunse create special de renumitul expert in sisteme audio, Mark Levinson. Utilizand intreaga fatada pe post de difuzor, LG4000 ofera o calitate foarte buna a sunetului si claritate.

Rata de contrast 50,000:1 aduce un negru mai intens, nuantele de alb fiind mai luminoase, iar culorile mult mai stralucitoare. Pentru mai mult confort si usurinta in utilizare, televizorul LCD LG4000 ofera HDMI versiunea 1.3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele