IT & C

#lg #true motion #lh500 #lcd #full hd

LG lanseaza un nou televizor LCD Full HD

LG Electronics lanseaza pe piata locala noul model high-end LH5000, cu tehnologie Full HD din gama pentru 2009, ce incorporeaza tehnologia TruMotion 200HZ.

Alaturi de tehnologiile Super ISP si full HD 1080p, TruMotion 200Hz ofera o claritate ireprosabila a imaginii, chiar si in timpul secventelor in miscare, prin tehnologia avansata backlight scanning.

TruMotion 200Hz

Tehnologia TruMotion 200Hz full HD de la LG creaza imagini clare, care par reale. Spre deosebire de alte televizoare care insereaza o serie de imagini intre secvente pentru a reduce neclaritatile din scenele in miscare, LH5000 ofera imagini foarter bune prin controlul precis al luminozitatii. Acest lucru face ca fiecare pixel al rezolutiei full HD 1080p sa fie extrem de clar.

LH5000 a fost special conceput pentru a oferi o calitate ireprosabila si in plus, ofera posibilitatea unor reglaje fine ale imaginii, apreciate de perfectionisti. Functia Picture Wizard, modurile presetate AV si 24p Real Cinema, optimizeaza calitatea imaginii televizorului LH5000, pentru orice tip de program, inclusiv emisiuni sportive, filme, jocuri si altele.

Alte atuuri

LH5000 este compatibil cu cele mai avansate formate digitale si ofera o serie de intrari extrem de utile. Formatul HD DivX si compatibilitatea USB 2.0 faciliteaza vizionarea filmelor HD si download-ul diverselor tipuri de fisiere video. Patru intrari HDMI 1.3 permit conexiunea simultana a mai multor surse HD sau full HD, asigurand in acelasi Timp compatibilitate maxima si un nivel ridicat al calitatii imaginii.

Sunetul clar este la fel de important ca si o imagine perfecta pentru a oferi o experienta vizuala si auditiva buna. Tehnologia Clear Voice II si boxele LG incorporate in LH5000 creaza un sunet optim la o calitate ridicata.  Difuzoarele ascunse create de LG, se regasesc pe intreaga faaada a televizorului pentru a oferi un sunet sourround fara a mai fi necesare boxele clasice.

Clear Voice II intensifica vocea umana, putand fi extrem de usor de auzit chiar si atunci cand exista un zgomot puternic de fundal.  Noua versiune a functiei Clear Voice ofera 12 trepte de control, permiatnd consumatorilor sa ajusteze intensitatea vocii personajului preferat.

Disponibilitate

Pe piata din Romania LG a introdus tehnologia Trumotion 120Hz odata cu lansarea modelului LG Scarlet LG6000 la jumatatea anului trecut, pentru modelele cu diagonalele de 42 si 47 de inch.

Televizorul LG LH5000 este disponibil incepand cu aceasta luna pe piata locala, in magazinele de specialitate. Pretul unui televizor este de 3.499 RON .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele