IT & C

LG lanseaza un monitor economic

Modelul W52TE reduce consumul de energie cu pana la 50% comparativ cu alte monitoare asemanatoare.

Noul LG W52TE este dotat cu o tasta numita " Fun " care permite accesul la functiile speciale ale monitorului.

"Pentru noi este foarte important efectul pe care produsele LG il au asupra mediului înconjurator, cat si impactul financiar asupra consumatorilor", a declarat Han Khyu, presedinte al LG Electronics Romania.

Caracteristici

Noul model de monitor W52TE are o tasta Fun pe partea frontala, situata central, care prin apasare ei lanseaza un meniu special cu functii pentru pasionarii de jocuri si de videoclipuri video online.

Principalele functii sunt adaptarea formatului de ecran 4:3 la formatul wide, ez Zooming, Efecte Photo si de sunet.

Adaptarea formatului 4:3 este o caracteristica dedicata pasionatilor de jocuri accesibila prin tasta FUN care converteste formatul 4:3 intr-unul wide.

Consum redus de energie

Modelul de 19 inch are un consum de energie de 20 wati in conditii de utilizare normala, iar modelul de 22 inch consuma doar 22 wati.

Acesta este un consum redus in comparatie cu alte modele care consuma 36, respectiv 40 wati, pentru aceleasi dimensiuni, de 19 si 22 inch. In stand by, noua serie de monitoare W52TE consuma doar 0.3 wati.

"Consumul de energie poate fi redus semnificativ prin folosirea noului model de monitor W52TE, avand in vedere ca utilizatorii folosesc din ce în ce mai mult computerul," a mai spus Han Khyu.

Functii importante

Pe langa tasta "Fun", o alta functie a monitorului W52TE, este ez Zooming care permite utilizatorilor sa reduca rezolutia ecranului.

Acesta functie ofera consumatorilor imagini si texte mai mari, facilitand vizualizarea acestora. Monitorul ofera o rezolutie de 1680 x 1050 pixeli, care poate fi modificata pana la 1440 x 900 pixeli prin ez Zooming.

Efectul Photo este dedicat pasionatilor de inregistrari video online si de prezentari tip slideshow. Tot prin tasta Fun utilizatorul poate sa selecteze patru efecte speciale pentru imaginile captate.

Efectele se pot vizualiza inainte de salvare sau inceperea editarii propriu-zise a imaginilor. Utilizatorul poate alege dintre efecte ca: Natural, Gaussian Blur, Sepia si Monochrome.

Alaturi de functiile tastei Fun, monitorul are o rata de contrast de 1.000:1, timp de raspuns de 2 ms si f-engine, tehnologia LG pentru monitoarele Flatron.

Dinsponibilitate

seria de monitoare W2452TE se gaseste retelele partenerilor LG. Totodata, noul model este disponibil cu o diagonala de dimensiuni de 19 si 22 inch. Pretul monitoarelor nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele