IT & C

#3d #full led #lx9500 #lg

LG isi lanseaza primul televizor 3D Full LED

LG Electronics anunta lansarea pe piata din Coreea a primului televizor 3D Full LED , model LX9500 .

Modelul LX9500 utilizeaza o structura inovativa de tipul backlight pentru a oferi consumatorilor o experienta 3D unica.

Lumina din spate

Luminat exact din spatele ecranului de o multitudine de LED -uri, modelul cu diagonala de 55 de inch incorporeaza 1.200 de LED -uri, ecranul Full LED ofera o luminozitate exceptionala, ceea ce face ca imaginile afisate pe ecran sa para secvente reale. In plus, televizorul are o rata de contrast dinamica de 10.000.000:1 si dispune de tehnologia TruMotion 400Hz (480Hz).

Alaturi de beneficiile oferite de tehnologia avansata Full LED, design-ul inovativ al modeluluiĀ  LX9500 a fost creat special tocmai pentru a amplica experienta unica de vizualizare 3D pe care compania doreste sa o ofere consumatorilor. Prin design-ul elegant al seriei INFINIA, LX9500 nu doar atrage privirile datorita grosimii extrem de reduse de 22,3 mm, ci surprinde si prin rama foarte ingusta de doar 16 mm.

LG prezinta si formatul Multi Picture pe care il suporta modelul LX9500. Acesta reprezinta standardul pentru imagini 3D care permite consumatorilor sa creeze si sa beneficieze de continut 3D intr-un mod extrem de usor. Ceea ce inseamna ca utilizatorii pot vizualiza pe ecranul LX9500 imagini inregistrate cu o camera 3D fara a mai fi necesara convertirea fisierului pe un computer.

Cu ochelari

Modelul LX9500 utilizeaza ochelari ce incorporeaza tehnologia shutter , ai caror lentile se blocheaza in mod alternativ in functie de rata de refresh a ecranului. Ochelarii sunt confortabili, putand fi purtati o perioada lunga de timp si se incarca prin intermediul conexiunii USB pentru a putea fi utilizati pentru o durata de pana la 40 de ore.

Televizoarele 3D INIFINIA de la LG disponibile cu diagonalele de 47 si 55 de inch, sunt introduse in prima faza pe piata din Coreea, urmand a fi disponibile ulterior si pe pietele din America de Nord, Europa si CIS, dar si in alte piete incepand cu prima parte a lunii mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele