IT & C

#lg hlx55w #3d #blu ray

LG HLX55W, un nou sistem de sunet 3D Blu-ray

A fost anuntata lansarea modelului , un sistem de sunet 3D Blu-ray. Acesta vine cu un model minimalist si un design aparte si este o platforma ideala pentru redarea continutului 3D Blu-ray.

La o privire de ansamblu, modelul HLX55W se remarca printr-un design elegant, dar care permite mondarea usoara pe perete. Totodata, sistemul are dimensiuni foarte reduse, prin urmare nu ocupa mult spatiu, iar in acelasi timp, se integreaza perfect in atmosfera oricarei locuinte.

LG HLX55W are un subwoofer wireless activ, care poate fi montat in orice colt al camerei, dispune de un ecran usor de citit si de utilizat, iar spre deosebire de sistemele de sunet surround clasice, HLX55W ocupa mult mai putin spatiu, iar aglomerarile de cabluri deranjante dispar.

In plus, dimensiunile dispozitivului sunt foarte reduse, dar calitatea sunetului fiind ridicata. Cu o putere de 430 watti si sunet full surround de 4.1 canale, LG HLX55W are sase moduri audio grupate in LG Sound Gallery. Printre acestea se numara VSM Plus, Clear Voice si MP3 Up-scaling care permit utilizatorilor sa regleze sunetul in fuctie de nevoie.

Modelul HLX55W ofera un numar mare de alte functii performante. Cu ajutorul sistemului Wi-Fi incorporat si conexiunii DNLA, utilizatorii pot explora fara niciun efort muzica, filmele si fotografiile stocate pe alte dispozitive. Datorita functiei NetCast, integrata in HLX55W, utilizatorul are la dispozitie un serviciu de imagini si clipuri, in timp ce functia Gracenote ii anunta ce melodie se deruleaza. Mai mult, sistemul de sunet de la LG dispune si de intrare pentru iPod si iPhone care permite utilizatorilor sa isi asculte propria muzica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele