IT & C

#ifa #televizor #lcd #lg sl9000 #eco

LG anunta lansarea unui nou televizor LCD

LG Electronics anunta lansarea noului televizor LCD Full HD, modelul SL9000. Noul televizor LCD, prezentat la Berlin, in cadrul IFA 2009 , vine dotat cu tehnologiei backlight LED.

Tehnologii incorporate

Noul televizor LG SL9000 incorporeaza tehnologia backlight LED care asigura un contrast dinamic de 3.000.000:1, avand ca rezultat imagini de o claritate foarte buna si culori vii. Ecranul Full HD de 1080p este anti-reflexie, iar tehnologia proprietara LG TruMotion 100 Hz permite vizionarea celor mai rapide scene in miscare, fara ca acestea sa fie distorsionate.

Model de referinta in portofoliul LG, noul SL9000 foloseste o folie de laminare pentru a elimina spatiul dintre ecran si rama. Aceasta este suprapusa pe suprafata ecranului asigura in acelasi timp o reducere semnificativa a efectului de reflexie. Rezultatul este uimitor: o suprafata uniforma, neteda, fara rama vizibila, iargrosimea modelului este de doar 2,9 cm.

Conectivitate ridicata

Televizorul se remarca si prin capacitatea de conexiune wireless pentru transferul de continut digital variat. Prin Bluetooth, pot fi descarcate fisiere de muzica, filme si fotografii de pe telefoanele mobile compatibile direct pe ecranul televizorului, fara a folosi cabluri adirionale.

Mai mult, pot fi conectate prin Bluetooth si casti wireless pentru a asculta in liniste muzica preferata sau diferite emisiuni fara a deranaja persoane din jur. Portul USB 2.0 este ascuns in partea din spate a televizorului LG SL9000 permite transferul de continut digital precum fisiere JPEG, MP3, MPEG4 si DivX.  

TV ecologic

Noul LG SL9000 exceleaza si din punctul de vedere al consumului de energie, acesta fiind redus cu cu 80% fata de televizoarele LCD obisnuite datorita tehnologiei LG Inteligent Sensor.

Aceasta analizeaza lumina din incapere si apoi ajusteaza luminozitatea si nivelul de intensitate a culorilor pana la cele mai eficiente valori. Noul televizor LG Full HD SL9000 va fi disponibil in majoritatea tarilor incepad cu luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele