IT & C

#monitor #lenovo #tco edge

Lenovo ThinkVision, cele mai "eco" monitoare

Compania Lenovo a prezentat cinci noi monitoare ecologice, modelul ThinkVision L2251x, fiind catalogat drept cel mai ecologic monitor de la ora actuala.

Se pare ca acest monitor este primul care vine cu certificare .

TCO Edge

Acesta certificare este data acelor companii care au indeplinit deja criteriile "eco" impuse de lege, dar au reusit sa se autodepaseasca aplicand si alte idei mai inovatoare. Este cazul celor de la Lenovo cu modelul ThinkVision L2251x, pentru ca monitorul este confectionat din plastic reciclabil si ofera cel mai bun consum de energie .

"Lenovo reuseste sa livreze un consum redus de si foloseste materiale reciclabile, de aceea compania este prima care primeste certificarea TCO Edge", a declarat Soren Enholm, presedintele TCO Development.

Noile monitoare

Din colectia de display-uri anuntate de Lenovo de numara ThinkVision L1711p, L1951p Wide, L2250p Wide si L2251p Wide, toate avand si certificarea EPEAT Gold Rated 1. Panel-urile monitoarelor nu au in compozitia lor , dispun de componente cu un continut scazut de halogen, au carcasa din plastic reciclat si ambalaj din carton reciclabil.

Noile Lenovo ThinkVision L1951p Wide, L2250p Wide si L2251p Wide vor fi disponibile pe piata europeana din data de 23 octombrie la un pret deĀ  148 de euro, 182 euro si respectiv 194 de euro. Modelele ThinkVision L1711p si L2251x Wide se vor lansa in luna noiembrie si vor costa 137 euro si respectiv 230 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele