IT & C

#snapdragon #smartbook #lenovo skylight

Lenovo Skylight, cel mai nou smartbook

Compania Lenovo si operatorul american de telefonie mobila AT&T anunta lansarea unui nou dispozitiv portabil, smartbook -ul Lenovo Skylight .

Reprezentantii celor doua companii au declarat ca noul model este primul smartbook echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon.

Specificatii tehnice


Chiar daca are dimensiuni reduse, Lenovo Skylight dispune de un ecran care masoara 10 inch care suporta redarea de format high-definition. Mai mult, Lenovo a echipat smartbook-ul cu o interfata care se poate personaliza dupa placul utilizatorului.

Modelul are o conectivitate ridicata 3G si Wi-Fi si ofera acces direct la o serie de retele sociale ca Facebook sau MySpace, dar si servicii ca YouTube sau Gmail.

Printre specificatiile tehnice ale smartbook-ului se numara si memoria interna de 20 GB sau acumulatorul care rezista pana la zece ore de folosinta. Lenovo si AT&T mai pun la dispozitia utilizatorilor si o serie de widget-uri web printre care se numara si Amazon MP3 sau Roxio CinemaNow.

Alte detalii

Lenovo Skylight va fi disponibil pe piata americana din primavara 2010 , mai precis din luna aprilie. Doritorii vor putea sa il achizitioneze la pretul de aproximativ 500 USD.

Pana la sfarsitul anului, smartbook-ul Lenovo Skylight se va lansa si in China si apoi Europa. Doritorii vor putea sa aleaga dintr doua variante de culoare a dispozitivului, rosu (Earth Red) si albastru ( Lotus Blue).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele