IT & C

#telefon mobil #lege #abonament

Lege noua: se poate renunta oricand la abonamentul telefonic

Camera Deputatilor a adoptat un document de lege prin care lasa clientii sa renunte oricand doresc la abonamentele telefonice sau de internet.

Noua reglementare pare mai mult decat un vis realizat pentru utilizatorii de telefoane mobile si internet mobil , dar lucrurile nu stau tocmai asa. Cei de la Asociatia Operatorilor Mobili din Romania avertizeaza ca documentul nu vine deloc in sustinerea clientilor, dimpotriva, le va dauna .

Noua lege ar putea duce operatorii de telefonie mobila in situatia de a nu mai distribui terminale in sistem de oferta prin abonamet. Acestia puneau in vanzare terminale la preturi mult mai mici sau chiar gratuite, dar contractele incheiate cu clientii erau in asa fel incat recuperarea diferentei de bani se se faca pe parcurs.

Nu se stie cati operatori vor mai adopta aceasta metoda cand sunt intodeauna pusi in fata riscului ca utilizatorul poate renunta la abonament. Mai mult, noua lege stipuleaza ca utilizatorii nu trebuie sa plateasca despagubiri daca doresc incetarea abonamentului. Legea a fost deja adoptata si urmeaza sa fie promulgata de presedintele Traian Basescu.

Tu ce parere ai despre noua lege?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele