IT & C

#joc #lara croft #joc online #Lara Croft and the Guardian of Light #joc gratuit

Lara Croft and the Guardian of Light poate fi jucat gratuit online

Lansat in 2010 pe PlayStation si Xbox, Lara Croft and the Guardian of Light este acum disponibil ca joc gratuit online prin platforma Core Online.

Lara Croft and the Guardian of Light a fost transformat cu succes si in aplicatie mobila iOS si Android, inainte de a deveni gratuit online in browserele Chrome, Firefox si Internet Explorer.

Dezvoltat de Square Enix, Crystal Dynamics si Eidos, jocul ce prezinta noi aventuri ale eroinei sexy Lara Croft include si reclame, potrivit Geek.com. Pentru cele mai multe jocuri disponibile pe CoreOnline.com, urmarirea unor reclame pentru un minut asigura acces la joc timp de 20 de minute.

Alaturi de Lara Croft and the Guardian of Light, alte jocuri oferite gratuit online de Square Enix includ Hitman: Blood Money, Mini Ninjas si GameGlobe.

Platforma Core Online va oferi in curand si Tomb Raider: Underworld in acelasi sistem de joc online gratuit, alaturi de Gyromancer.

Sursa foto: PlayStation.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele