IT & C

#ecologica #birou #imprimanta #konica minolta

Konica Minolta lanseaza o imprimanta ecologica

Noua imprimanta magicolor 1650EN de la Konica Minolta a fost creata pentru grupurile mici de lucru ce sunt in cautarea unei imprimante laser color compacte si care sa ocupe un spatiu redus pe un birou.

Modelul se remarca prin calitatea inalta a printurilor si prin nivelul foarte redus de zgomot. Imprimanta poate avea trei configuratii, toate compatibile in retea, iar pretul este unul foarte accesibil.

Cu ce vine la bord

Imprimanta este echipata cu controller de printare Emperon pentru integrare usoara in orice retea - Windows, Mac sau Linux - magicolor 1650EN este compatibila PCL si PostScript. Tonerul Simitri HD asigura detalii fine si culori stralucitoare, rezistente in timp la radiatiile UV.

"Chiar si in cel mai mic birou, magicolor 1650EN isi gaseste locul. Datorita nivelului de zgomot foarte redus, utilizatorii abia daca isi vor da seama ca imprimanta functioneaza in apropierea lor. Atrage atentia prin exteriorul agreabil si calitatea extraordinara a printurilor", a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Imprimanta ecologica

Magicolor 1650EN face parte din programul "Clean Planet Program" de la Konica Minolta. Tonerul Simitri HD are nevoie de o temperatura mai mica de fixare decat tonerele conventionale. In consecinta, utilizatorii economisesc cu pana la 15% din energia necesara printarii. In plus, emisiile de CO2 , SO2 si NO2 generate de tonerul Simitri sunt cu 40% mai mici decat cele ale tonerelor conventionale.

"Noua noastra imprimanta combina atractivitatea exterioara cu usurinta in utilizare. Datorita diferitelor configuratii disponibile, grupurile mici de lucru isi pot alege varianta optima. Nu in cele din urma, aceasta imprimanta compacta de retea este dovada consideratiei fata de mediu a utilizatorilor ei", a mai spus Viorica Mocanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele