IT & C

#intel #ssd #upgrade hdd #kit #kingstone

Kingston prezinta un kit special pentru upgrade de HDD

kingston technology lanseaza o solutie completa pentru upgrade-uri de harddisk-uri.

Gama SSDNow M are la baza SSD-urile SATA Intel X-25M, iar kit-ul beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Pachetul are

Kit-ul special Kingston dispune de SSD-uri de 80 sau 160 GB din gama SSDNow M (Intel X-25M SATA SSD), CD-ul ce contine software-ul de clonare a harddisk-urilor, Acronis True Image si ghidul de instalare.

"Acest kit este solutia perfecta pentru corporatii, oamenii de afaceri dar si utilizatorii finali care-si doresc sa faca pasul de la clasicul harddisk la dispozitivele cu tehnologia SSD"
, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania pentru Kingston Technology Europe.

Alte detalii

Mai vine cu o carcasa USB 2,5 inch si cablu USB (pentru notebook-uri), distantiere si turuburi pentru instalarea dispozitivelor de 2,5 inch in locasuri de 3,5 inch (pentru desktop -uri) si cabluri SATA de alimentare si de date pentru desktop-uri.

"Noul pachet Kingston SSDNow M faciliteaza mutarea sistemului de operare, aplicatiilor si tuturor datelor de pe harddisk-ul vechi pe noile SSD-uri, indiferent daca vorbim de notebook-uri, desktop-uri sau statii de lucru"
, a mai spus Mihai Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele