IT & C

#stick usb #apple #mac #kingstone

Kingston lanseaza stick USB compatibil cu Mac

Kingston Digital Europe a prezentat unitatea de memorie kingston technology DataTraveler Vault - privacy Edition care este compatibila cu sistemele de operare Apple Mac.

Unitatea de memorie USB este securizata prin criptare hardware si nu necesita instalarea unui software inainte de folosire.

Cu parola

Unitatea de memorie DataTraveler Vault Privacy Edition beneficiaza de sistemul de criptare hardware AES pe 256 de biti, cel mai performant algoritm de criptare de pana acum, superior sistemului de criptare software.

Dispozitivul de memorie se blocheaza automat dupa zece incercari de logare nereusite si se formateaza, stergand toate datele stocate.

Durablitate

Dispozitivul de memorie este usor de folosit, neavand nevoie de o aplicatie software sau drepturi de administrare speciale, si le permite utilizatorilor sa cripteze rapid informatiile. Pentru protectie suplimentara, dispozitivul USB este prevazut si cu o carcasa de aluminiu impermeabila.

"Modelul este solutia perfecta pentru orice companie sau institutie publica care doreste sa transporte informatii confidentiale in mod securizat. Cu DataTraveler Vault Privacy Edition, utilizatorii pot beneficia de sistemul de criptare hardware care asigura 100% securitatea datelor, fara a afecta interoperabilitatea intre sistemele Windows si Apple Mac"
, a declarat Mark Akoubian, Flash Memory Business Manager, Kingston Technology.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele