IT & C

#medii de stocare #securitate #spysus #kingston

Kingston intareste securitatea in domeniul stocarii de date

Kingston Digital Inc anunta semnarea unui parteneriat cu SPYRUS, Inc., dezvoltator si producator de solutii avansate de criptare, autentificare si produse de securizare a continutului digital.

Potrivit acordului, Kingston Digital va incorpora tehnologia patentata SPYRUS Secured in dispozitivele flash USB Kingston DataTraveler pentru a asigura nivelul maxim de securitate si criptare pentru produsele destinate administratiei publice si societatilor comerciale din intreaga lume.

Solutii de securitate

Inca de la infiintarea sa, in 1992, SPYRUS a colaborat intens cu agentiile guvernamentale americane pentru a dezvolta tehnologii de securitate conform standardelor de aparare a statului. Primul dispozitiv Kingston pe baza tehnologiei SPYRUS Secured va fi introdus pe piata la inceputul trimestrului 4 din 2009.

"Reputatia Kingston pentru calitatea produselor, relatia cu clientii, distributia la nivel global si capacitatile de productie din Statele Unite defineste abilitatea noastra de a livra cele mai sigure dispozitive Flash USB disponibile pe piata", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Informatii clasificate

Solutiile de securitate SPYRUS au fost concepute special pentru a proteja informatiile clasificate la nivelul Ministerului Apararii din SUA, iar dispozitive de stocare Kingston vor avea cel mai ridicat nivel de protectie in randul autoritatilor si companiilor.

"Parteneriatul ne permite sa respectam cele mai exigente conditii impuse de agentiile guvernamentale pentru gestionarea informatiilor clasificate. Caracteristici precum standardul Suite B sau modul de operare XTS-AES dovedesc doar câteva din capacitatile criptografice la care avem acces acum"
, a mai spus Mihai Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele