IT & C

#usb #locker #datatraveler #kingston

Kingston DataTraveler Locker+, un nou dispozitiv Flash USB securizat

Kingston Digital Europe lanseaza un nou dispozitiv Flash USB securizat denumit Kingston DataTraveler Locker +.

Modelul este o unitate de memorie USB securizata prin criptare hardware, cu un pret foarte accesibil, ideal pentru optimizarea bugetului companiilor.

Stick USB securizat

Datele stocate pe Kingston DataTraveler Locker+ sunt securizate prin criptare hardware AES pe 256 de biti. In plus, dispozitivul de memorie este usor de folosit, neavand nevoie de o aplicatie software sau drepturi de administrare speciale. Noile dispozitive de stocare Flash USB DataTraveler Locker+ sunt disponibile in variantele de 4, 8, 16 si 32 GB si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

"In aceste vremuri, cu bugetele IT din ce in ce mai mici, acest Flash USB reprezinta o solutie atragatoare pentru orice companie, prin cele doua calitati majore ale sale: pretul accesibil si protejarea datelor", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Alte modele

Pentru companii care au nevoie de un dispozitiv care ofera si o partitie publica, Kingston le propune modelul DataTraveler Locker (introdus pe piata in aprile 2009), care permite folosirea in acelasi timp a partitiilor criptate si publice. Pentru clientii enterprise si guvernamentali, Kingston a creat DataTraveler Vault - Privacy Edition - un Flash USB securizat mai rapid, impermeabil si robust.

"DataTraveler Locker+ cripteaza 100% datele stocate si, foarte important, are un pret foarte competitiv - il recomand pentru orice utilzator care cauta sa respecte politicile de securitate ale companiei in care lucreaza", a mai spus Mihai Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele