IT & C

#dispozitive de stocare #ssdnow v+ #kingston

Kingston creste capacitatea Solid-State Drive-ului SSDNow V+

Kingston Digital Europe anunta lansarea celei de-a doua generatii de dispozitive de tip SSD Kingston SSDNow V+.

Noul SSD Kingston SSDNow V+ este compatibil cu tehnologia TRIM din sistemul de operare Windows 7, vine in capacitati de pana la 512 GB si garanteaza performante si mai mari decat generatia anterioara.

Tehnologia TRIM


Tehnologia TRIM garanteaza pastrarea performantelor de scriere de-a lungul timpului a dispozitivului Kingston SSDNow V+. Folosind PCMark Vantage 1.0.1 pentru Windows 7, dispozitivul de 512 GB Kingston SSDNow V+ a obtinut scorul de 28,264, in timp ce un hard-disk cu 7200 rot/min a obtinut doar 3,294. PCMark Vantage 1.0.1 pentru Windows 7 ruleaza o serie de teste cum ar fi: pornirea sistemului de operare, adaugarea pieselor audio in Windows Media Center, incarcarea aplicatiilor, etc.

"Noul Kingston SSDNow V+ este SSD-ul ideal pentru entuziasti dar si pentru mediul de afaceri unde eficienta si performanta sunt foarte importante", a declarat Ariel Perez, SSD business manager in cadrul Kingston.

Solutii Kingston

Solutiile Kingston SSDNow V+ includ modele de 64, 128, 256 si 512 GB. Acestea dispun de o garantie de trei ani. Pentru un upgrade cat mai usor, aceste dispozitive sunt disponibile si sub forma unui kit all-in-one care include software de clonare, distantiere inntre 2,5 ?i 3,5 inch, cabluri de date SATA si de alimentare si un rack extern.  

"Utilizatorii vor fi mai productivi si cu siguranta vor aprecia suportul TRIM, capacitatile mai mari si nu in ultimul rand, sistemele mult mai rapide, fie ca  e vorba de activitati ce implica procese de scriere sau citire"
, a mai spus Ariel Perez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele