IT & C

#kingston #usb #stick #memorie #transfer date

Kingston adauga 2 produse noi in categoria de dispozitive mobile

Kingston, companie producatoare de module de memorie, a anuntat lansarea multi-Kit-ul de 8 GB si a setului format din cardul microSDHC de 4 GB si cititorul USB.

Noile produse doresc sa faciliteze stocarea si transferul rapid de date.

Prin urmare si-asa deci...

Produsele anuntate de Kingston, vor usura munca utilizatorilor atunci cand vine vorba de transfer de date intre telefoanele mobile si dispozitivele mobile sau fixe diverse, oferind un spatiu suplimentar de stocare pentru fotografii, muzica, videoclipuri, filme sau alte fisiere.

"Multi-Kit-ul de 8 GB este o solutie all-in-one extraordinara care include un card de mare capacitate microSDHC cu adaptoare si un cititor carduri pe interfata USB ," a declarat Wendy Lecot, Flash Business Manager in cadrul companiei Kingston.

Mai pe larg

Multi-Kit-ul Kingston de 8GB include un card microSDHC de 8 GB, un adaptor mini SD, un adaptor SD de dimensiuni obisnuite si un cititor de carduri pe interfata USB. Kit-ul permite utilizatorilor sa stocheze cantitati mari de date pe un singur card, in timp ce adaptoarele ii faciliteaza conexiunea rapida cu dispozitive diverse.

Conceput pentru a face fata formatelor tot mai diferite accesibile telefoanelor mobile, cardul microSDHC de 4 GB reprezinta o modalitate accesibila de stocare a unor cantitati mari de date. Ambele carduri beneficiaza de o garantie pe viata . In schimb, cititorul de carduri USB beneficiaza de o garantie de doi ani.

"Setul format din cardul microSDHC de 4 GB si cititorul de carduri USB faciliteaza tranferul de date intre calculatorul personal si telefonul mobil. Cititorul de carduri micro USB a primit un numar impresionant de raspunsuri pozitive din partea utilizatorilor, fiind accesoriul ideal pentru telefonul mobil, la care poate fi atasat prin snurul inclus", a adaugat Wendy Lecot.

Proba practica

Kit-ul de 8 GB a fost facut in conformitate cu specificatiile SD Versiunea 2.00. Acesta poate fi folosit ca o unitate USB sau un card SDHC de dimensiuni mari cu protectie de scriere, precum si ca un card miniSDHC pentru transferul de date (cu adaptori). Totodata acesta este compatibil cu dispozitivele de citire microSDHC, miniSDHC si SDHC, dar nu este compatibil cu dispozitive/cititoare standard microSD/miniSD/SD.

Cititoarele de carduri au dimensiuni de 33 mm x 15 mm x 8 mm , viteza de transfer de pana la 13 MB/secunda pentru citire si pana la 3,5 MB/secunda pentru scriere si este compatibil cu sistemele Windows Vista (ReadyBoost nu este suportat), Windows 2000 (SP4), WinXP (SP1, SP2), Mac OS X (10.3.x sau mai recent).

Disponibilitate


Atat multi-Kit-ul de 8 GB si setul format din cardul microSDHC de 4GB si cititorul USB sunt deja disponibile in tara noastra pentru pretul de 86 de RON si respectiv 52 de RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele