IT & C

#gratuit #beta #r.u.s.e.

Jocul R.U.S.E., versiunea beta gratuita

Ubisoft anunta ca sesiunea de testare publica pentru R.U.S.E., un RTS unic dezvoltat de catre Eugen Systems, este disponibil  publicului.

Jocul pentru a fi descarcat, instalat si incercat prin sistemul Steam.

Real Time Strategy

Avand ca scop reinvigorarea genului de strategie, R.U.S.E. propune jucatorilor sa-si foloseasca mintea pe post de arma intr-un razboi al perceptiilor, in care abilitatea de a induce oponentii in eroare, este cruciala pentru obtinerea victoriei.  
        
In beta-ul public, jucatorilor li se ofera ocazia de a alege una dintre cele sase factiuni unice disponibile in joc (SUA, Marea Britanie, Germania, URSS , Franta si Italia) si sa-si puna la incercare abilitatile de strateg impotriva AI-ului pe harta " Blitz ", inainte sa accepte provocarea multiplayer -ului.

Mai multe harti

Cu sapte harti multiplayer incluse (incepand cu 1 vs.1, continuand cu 4 vs.4 si terminând cu "free for all") jucatorii isi vor putea testa strategiile impotriva oponentilor, combinand pana la 10 pacaleli (ruses) in cele trei moduri de multiplayer disponibile (1939, 1942, 1945).

Jocul intergral R.U.S.E. este planificat sa apara pe data 3 iunie 2010 si va fi compatibil cu platformele de la Microsoft, Xbox 360, cele Sony, PlayStation si pentru sistemele PC cu Windows.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele