IT & C

#ipad #adaptor #apple

iXP1-500, adaptor USB special pentru iPad

iPad -ul, unul dintre cele mai noi dispozitive lansate de compania americana Apple, aduce o serie de probleme utilizatorilor, mai ales celor care detin sisteme PC si sisteme Mac mai vechi. Se pare ca iPad -ul nu poate fi incarcat daca utilizatorul detine un sistem mai vechi.

In prezent, Apple lucreaza cu o serie de dezvoltatori de placi de baza pentru PC pentru a rezolva problema, iar multi producatori de sisteme PC au lansat pe piata o serie de drivere care sa rezolva problema.

Totusi, cei care nu vor sa isi schimbe sistemul se confrunta in continuare cu aceasta deficienta a iPad-ului. Vestea buna este ca exista o solutie mult mai ieftina pentru aceasta dilema si anume adaptorul de iPad, numit iXP1-500.

Adaptorul produs de catre compania Xmultiple Technologies Inc. dispune de un conector de tip USB care se ataseaza slotului USB din computer si unul de tip A care este compatibil cu cablul USB al iPad-ului.

In prezent, iXP1-500 poate fi achizitionat din magazinele online internationale si costa doar 5 USD. Nu se stie daca adaptorul va fi disponibil si pentru utilizatorii din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele