IT & C

Isi face aparitia Nokia N90

Nokia prezinta terminalul Nokia N90 multimedia, un dispozitiv multimedia avansat si inovator.
Dispunand de lentile Carl Zeiss si un set de functionalitati avansate de camera digitala , Nokia N90 este destinat persoanelor pasionate de tehnologia de ultima ora , care pretuiesc ultimele noutati in materie de fotografiere in miscare.

Nokia N90 dispune de o camera de 2 megapixeli cu autofocus si un zoom digital de 20x, blit integrat, dispunere macro pentru reproducerea fidela a imaginilor surprinse de la mica distanta si posibilitati avansate de captura video, cu capabilitati de editare pe telefon.

Ajutat de cele doua ecrane, Nokia N90 are de doua dispuneri ergonomice pentru fotografiere instanta si surprindere de secvente video. Rasuciti pur si simplu manerul unic al camerei rotabile, iar camera de 2 megapixeli este automat pregatita sa faca fotografii de inalta calitate, intr-o secunda.

O tasta speciala pentru fotografii si afisajul de pe capac (128 x 128 pixeli) cu pana la 65.536 culori folosit ca vizor, fac si mai usoara fotografierea.

Deschideti si rasuciti ecranul principal (352 x 416 pixeli) si Nokia N90 este pregatit sa filmeze la calitate inalta in format MP4, folosind rezolutia inalta (352 x 416 pixeli) si afisajul cu 262.144 culori.

Tastele speciale pentru inregistrare si zoom, care include un zoom digital de 8x pentru continutul video, ofera posibilitatea de a filma folosind o singura mana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele