IT & C

#irobot #aspirator #robot #roomba

iRobot Roomba: robotul care aspira in locul tau

Sambata, 14 noiembrie 2009, in cadrul showroomului eMAG, a fost lansata in Romania noua generatie de roboti casnici pentru curatenie iRobot Roomba .

 


Actrita Magda Catone, care a fost gazda evenimentului, a prezentat tuturor celor prezenti robotul care face curat singur, fara a fi nevoie de supravegherea noastra: “Robotul pentru curatenie Roomba de la iRobot revolutioneaza metodele de curatare obisnuite ale oamenilor. Oriunde va gasi o suprafata murdara, Roomba o va curata, deci nu trebuie sa mai munciti dumneavoastra”, a precizat actrita.


Cat despre iRobot Roomba, acesta curata orice tip de podea: de la parchet si gresie , la covor si linoleum si se adapteaza automat la trecerea de la o suprafata la alta. Curata eficient suprafata de lucru, dedesubt si imprejurul mobilierului, in colturi si de-a lungul peretilor.
Cu ajutorul periilor puternice poate aspira acumularile de praf, firimiturile, firele de par si particulele fine de praf de pe orice suprafata de la covor la gresie. Detecteaza automat scarile, mobilierul si alte obstacole pentru a le evita.


Roomba isi foloseste inteligenta pentru a curata in mod eficient toata podeaua, de aceea calculeaza calea optima pe masura ce curata si stabileste cand trebuie sa-si foloseasca diversele functii de curatare. Roomba se intoarce singur la baza cu auto-incarcare pentru reincarcarea bateriei intre ciclurile de curatire. In acest fel este in permanenta pregatit pentru utilizare.” a spus Cristi Bataraga, Brand Manager iRobot in cadrul Skin, importatorul si distribuitorul iRobot in Romania.


Costurile de intretinere sunt reduse, consumabilele costa la fel ca pentru un aspirator obisnuit. Nici consumul de curent electric nu este mare, cat doua baterii de telefon mobil. Poate fi programat automat, oferind posibilitatea ca robotul sa lucreze singur, chiar si atunci cand tu nu esti acasa.


Noua generatie de roboti pentru curatenie iRobot Roomba este prezenta cu 3 modele: 520 (1399 lei), 555 (1799 lei) si 581 2199 lei), ce pot fi achizitionate in exclusivitate prin eMAG in urmatoarele doua saptamani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele