IT & C

#iphone #smartphone #iphone 4s

iPhone, cel mai satisfacator smartphone?

Cel mai nou studiu al companiei de analiza si consultanta J.D. Power plaseaza iPhone-ul pe primul loc in topul satisfactiei utilizatorului.

Smartphone-ul Apple a castigat locul fruntas in studiul american pentru al saptelea an la rand, cu 839 puncte dintr-un maxim de 1000. iPhone a ramas pe primul loc chiar daca satisfactia utilizatorilor cu privire la durata de viata a bateriei a scazut de la iPhone 3GS la iPhone 4 si iPhone 4S.

La o distanta de 41 de puncte de Apple se afla HTC, companie cu scor ridicat de satisfactie in randul utilizatorilor. Sub media de satisfactie s-au situat Samsung, Motorola, LG, BlackBerry si Nokia.

Rezultatele studiului citat de SlashGear.com includ si date cu privire la modul de folosire al telefoanelor si la problemele intalnite de utilizatori. 70% dintre utilizatorii de smartphone au folosit o retea sociala de pe mobil, in timp ce 21% sustin ca au avut probleme de hardware sau software cu telefonul.

Sursa foto: Ideafighters.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele