IT & C

#iphone 5 # lansare iphone 5 #iphone apple

iPhone 5 ar putea fi gata in trei luni!

Unul dintre angajatii partenerului chinez al Apple, Foxconn, a confirmat intr-un reportaj japonez faptul ca noul iPhone intra in curand in productie. iPhone 5 va fi lansat in luna iunie, a explicat sursa.

Fabrica Foxconn din Taiyuan, China, recruteaza in prezent peste 18.000 angajati pentru productia noului iPhone, iar unul dintre responsabilii de recrutate a confirmat pentru Tokyo TV ca iPhone 5 urmeaza sa fie lansat in luna iunie,

Chiar daca Foxconn are in prezent peste 80.000 de angajati, recrutarile vor grabi ritmul de productie al noului iPhone. Chiar daca iPhone 4S este de fapt a cincea generatie a smartphone-ului Apple, noul smartphone continua sa fie numit iPhone 5 pana la confirmarea numelui oficial.

Foxconn, compania care produce toate gadgeturile Apple in China, a achizitionat recent 10% din actiunile companiei japoneze Sharp, lucru ce indica faptul ca ecranele noului iPhone 5 ar putea fi produse de aceasta, potrivit AppleInsider.com.

Sursa foto : Geek4share.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele