IT & C

#ipad 3 #ipad 3 in romania #lansare ipad 3

iPad 3 ajunge in Romania pe 23 martie

Apple a lansat noua generatie a tabletei Apple cu un ecran HD Retina Display si cu procesor quad-core A5X. iPad 3 va fi disponibil in Romania incepand cu data de 23 martie.

Noua tableta Apple are un ecran Retina Display cu o rezolutie de 2048x1536 pixeli cu o densitate a pixelilor mult mai mare, oferind o calitate a imaginii excelenta.

Procesorul quad-core Apple, mai puternic decat NVIDIA Tegra 3 , aduce o viteza mai buna, iar iPad 3 este dotat si cu o camera de 5MP cu autofocus si detectare a fetei, care poate filma la 1080p, full HD.

Noul iPad are o grosime cu 0,6 mm mai mare decat iPad 2 si este putin mai greu, insa include si conectivitate la retele 4G, ce urmeaza sa fie dezvoltate in Europa in urmatorii ani.

Pretul variaza intre 499 dolari, pentru varianta de 16GB 3G, si 829 dolari, pentru iPad 3 4G cu memorie de 64 GB, iar tableta va fi disponibila in cele mai multe tari, inclusiv Romania, din 23 martie 2012.

foto : Ipadforums.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele