IT & C

#itunes #apple #update # ios 5.1 beta 2

iOS 5.1 beta 2 ajunge la dezvoltatori. iTunes primeste un update

Apple a dat furnizat dezvoltatorilor update -ul iOS 5.1 beta 2 , ceea ce inseamna ca in curand utilizatorii de iPhone vor beneficia de varianta finala a firmware -ului imbunatatit, potrivit GSMArena.

Utilizatorii de iPhone-uri asteapta cu nerabdare update-ul firmware iOS 5.1 de care se leaga sperantele rezolvarii problemelor cu durata de viata a bateriei telefonului Apple. Pana acum, insa, nici vorba de vreun indiciu legat de solutionarea problemei, cel putin din ceea ce se poate observa in iOS 5.1 beta 2.

Exista, desigur, schimbari aduse pe acest beta care a ajuns la dezvoltatori. Este vorba despre optiunea de a sterge in mod individual imaginile din Photo Stream (o functionalitate cloud), iar acest lucru nu este rau in conditiile in care iCloud-ul obisnuieste sa sincronizeze absolut orice imagine captati cu aparatul foto al iPhone-ului.

O alta noutate de la Apple este un update la iTunes . Apple iTunes 10.5.2 aduce, potrivit companiei, imbunatatiri pentru iTunes Match si elimina distorsiunile care se aud atunci cand importi continutul de pe anumite CD-uri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele