IT & C

#intel vpro #suport tehnice #at&t #intel

Intel si AT&T fac echipa

AT&T Inc. si Intel Corporation au anuntat planurile de a reduce costurile si de a oferi o putere mare suportului la distanta.

AT&T Tech Support 360SM este un birou de consultanta IT virtual ce furnizeaza service tehnic de la distanta companiilor, iar implementarea tehnologiei Intel vPro  va avea loc in prima jumatate a anului 2010.

Suport tehnic

Tech Support 360 ofera suport de la distanta 24/7 prin tehnicienii americani, funizand consultanta pentru instalare, configurare , rezolvarea problemelor si optimizarea performantei PC-ului, laptopului, retelelor Wi-Fi si echipamentelor periferice , cum ar fi configurarea si instalarea unui smartphone.

Tehnicienii rezolva problemele hardware si software prin conectarea si accesarea calculatorului consumatorului, pentru a putea determina natura problemei si de ce este nevoie pentru ca aceasta sa fie rezolvata. Utilizatorii pot obtine serviciul printr-o simpla rezervare ce poate fi facuta atat telefonic cat si online.

Colaborare

Pe baza acestei colaborari, Intel Remote PC Assist Technology (Intel RPAT), o caracteristica a tehnologiei Intel vPro anuntata anul trecut, va permite micilor intreprinderi sa tasteze o secventa pe un calculator cu probleme-chiar daca sistemul de operare este inutilizabil-operatiune ce va realiza o conexiune intre calculatorul cu probleme si unul dintre tehnicieni, cu ajutorul unei conexiuni securizate de Internet.

Apoi, tehnicienii vor putea accesa calculatorul de la distanta, chiar si atunci cand aceasta a devenit inoperabil , fie datorita unei probleme hardware, a unui sistem de operare cu probleme, sau in cazul virusarii sistemului cu un virus sau malware.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele