IT & C

#formula 1 #masini curse #joc online #formula 1 racing tour #intel

Intel Romania lanseaza competitia Intel Formula 1 Racing Tour

Intel combina pasiunea pentru cu tehnologia, lansand in Romania Intel Formula 1 Racing Tour , un joc online dedicat atat pasionatilor de automobilism, cat si gamerilor.

Jocul interactiv este accesibil pe un va fi disponibil numai in perioada 6 iulie - .

Premiu

Marele Premiu al concursului Intel F1 Racing Tour va fi o vizita oferita de Intel pe Circuitul de Formula 1 din Polonia, in compania pilotului echipei BMW Sauber, Robert Kubica.

Castigatorul va fi declarat participantul care realizeaza cel mai rapid tur de circuit in perioada 1 august - 30 septembrie. De asemenea, jucatorul va fi rasplatit de Intel cu o vizita pe circuitul de Formula 1 Nurburgring din Germania, in luna iulie.

Stil de joc

Participantii la Intel Formula 1 Racing Tour trebuie sa poata controla o masina BMW Sauber F1.09 pe circuitele consacrate de F1 din Europa, Asia si America de Sud, redate virtual.

Modalitatea de joc va fi single-player contra timp, pentru o experienta exclusiva. Jocul este realizat in flash si se adreseaza pasionatilor de automobilism de toate varstele, combinand viteza, precizia si spiritul competitiv al echipei de Formula 1 BMW Sauber, cu performanta si puterea tehnologiei Intel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele