IT & C

#procesor #classmate #cebit #intel

Intel prezinta procesorul destinat serverelor si noul classmate PC

Pentru a respecta tema editiei din acest an, "Sa cream viitorul impreuna", mesajul Intel se va concentra pe modul in care tehnologia informatiei poate sa imbunataseasca productivitatea muncii si calitatea vietii pe termen scurt.

Totodata, reprezentantii companiei au arata si modul in care sistemele de retele globale pot contribui la depasirea unor obstacole de natura sociala, economica si ecologica.

CeBIT 2010

Intel va prezenta noi inovatii in domeniul procesoarelor la CeBIT: de exemplu, compania va lansa in Europa procesorul -EX, prezentat "live" la Hanovra impreuna cu procesorul Westmere-EP. Ambele vor ajunge pe piata la sfasitul primului trimestru al anului.

De asemenea, Intel va mai lansa pe piata trei noi procesoare Intel Atom, concepute pentru produse incorporate. Vizitatorii de la CeBIT pot afla in avanpremiera mai multe despre PC-ul cu tehnologie Intel, care va fi disponibil din cel de-al doilea trimestru al anului 2010.

PC Classmate

De asemenea, Intel prezinta la CeBIT un nou design pentru PC-ul Classmate convertibil, cu tehnologie Intel, care combina aspectul estetic cu cel robust, laudandu-se cu functionalitate completa PC, capabilitati imbunatatite de e-reading, un nivel superior de performanta si un design cu eficienta energetica.
 
In anul 2009 guvernele au utilizat tot mai multe resurse pentru a aduce in salile de clasa e-Learning 1:1, pregatind studentii cu instrumentele si abilitatile care le vor permite sa exceleze in economia globala a secolului 21.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele