IT & C

#facebook #instagram video #aplicatia vine #noutate instagram

Instagram video, raspunsul Facebook la aplicatia Vine

De acum poti face filmulete de 15 secunde carora sa le dai share instant pe retelele de socializare. Noutatea vine de la Instagram si a fost prezentata, ieri, de Facebook in cadrul unei conferinte de presa la sediul din Menlo Park, SUA.

Instagram Video! Asa se numeste cel mai nou serviciu de care si tu, ca utilizator al aplicatiei, te poti bucura incepand de ieri. Potrivit lui Mark Zuckerberg, seful Facebook, cei peste 130 de milioane de utilizatori Instagram vor putea sa inregistreze 15 secunde de imagini video pe care sa le uploadeze instant pe celebra platforma de socializare.



Interfata aplicatiei nu difera prea mult de vechiul model. Au aparut insa 13 filtre noi, dedicate filmuletelor, iar thumbnail-ul poate fi ales separat pentru ca video-ul sa aiba un look mai atragator.

In plus, utilizatorii pot stabiliza imaginile cu ajutorul unei aplicatii speciale numite "Cinema". "Am lucrat alaturi de cei mai buni cercetatori din domeniul video pentru a crea ceva maret", a spus seful Instagram Kevin Systrom. El a aratat ce inseamna Cinema cu ajutorul unui filmulet.

Instagram Video este disponibil pe gadgeturile cu sisteme iOS si Android. Noua functie vine ca raspuns la Vine, aplicatia Twitter care te ajuta sa faci filmulete de pana la 6 secunde.

Sursa foto: techhive.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele