IT & C

Informatii telefonice gratis

Puteti afla gratuit numerele de telefon ale abonatilor RomTelecom . Ieri, compania a pus in functiune pe pagina sa de Internet o varianta on-line a serviciului Informatii Numere Clienti. Poate fi accesata la adresa //infoclienti.romtelecom.ro:8080/931Web/index.js.

Pana acum, puteai afla numarul unui post telefonic fix apeland 931, contra sumei de 0,15 centi.

Varianta online a serviciului 931 permite gasirea numarului de telefon al unui client RomTelecom dupa nume sau adresa, cu doua optiuni de cautare, pentru persoana fizica sau juridica.

Probabil pentru a-i impiedica pe cei care vor sa abuzeze de acest serviciu pot fi obtinute doar 10 rezultate la o cautare. Asta inseamna ca trebuie sa completati si strada pe care locuieste persoana al carei numar de telefon doriti sa-l aflati. Call Center -ul RomTelecom dedicat serviciului 931 inregistreaza in jur de 50 de milioane de apeluri pe an si este capabil sa raspunda la maximum 25.000 de apeluri pe ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele