IT & C

#aimr #inchisoare #dc

Inchisoare pentru 40 de utilizatori de DC++

Asociatia Industriei Muzicale din Romania ( AIMR ) a adunat probe impotriva a 40 de utilizatori ai serviciului DC++ din municipiile si judetele Bucuresti, Miercurea Ciuc , Craiova, Sfantu Gheorghe , Cluj, , Neamt, Vrancea, Giurgiu, Suceava, Botosani si Ilfov. Acestia au pus la dispozitie fisiere muzicale prin intermediul programului respectiv si risca la 4 ani de inchisoare.

Actiunea a fost desfasurata de inspectorii Asociatiei Industriei Muzicale din Romania. Acestia au reusit sa monotorizeze cateva persoane care au pus la dispozitia utilizatorilor de internet fisiere muzicale asupra carora nu aveau drepturi.

In prezent a trimis dosarele cu toate probele la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul judetelor din care se afla inculpatii, urmand ca politia sa inceapa perchezitiile.

Se pare ca hub -urile si retelele DC++ sunt in permanenta supravegheate de inspectorii AIMR. Acestia au intocmit si statistici din care reiese ca pe huburile DC++ in Romania exista o cantitatea de informatie care depaseste 17.000 TB.

Cei de la AIMR vor continua monotorizarea online atat pe DC++, cat si pe programele de tip torrent , iar in luniile viitoare vor inainta dosarele altor utilizatori care partajeaza si distribuie fisiere asupra carora nu detin drepturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele