IT & C

#scoala #personal computer #vanzari #tehnologie

Inceperea scolii aduce vanzari record comerciantilor IT

Comerciantii din domeniul tehnologie au anunt pentru luna septembrie un numar record de vizitatori si vanzari.

Inceperea noului an scolar a insemnat vanzari bune in categoriile notebook si sisteme desktop (PC-uri).

Septembrie 2008, dublu la profit

Pentru luna septembrie, PCfun.ro a declarat ca vanzarile de notebook-uri s-au dublat fata de luna precedenta, urmate de o crestere de peste 40% pe categoria de sisteme desktop.

Aceste rezultate sunt mult mai bune comparativ cu cea mai buna luna din an care a fost ianuarie, magazinul online avand o crestere de 42% pentru imprimante si multifunctionale , dar si pentru monitoarele LCD, in crestere cu 28%.

"Vanzarile se mentin in continuare la un nivel dublu fata de anul trecut, iar rezultatele bune obisnuite in luna aceasta vin ca urmare a manifestarii interesului consumatorilor pentru produsele IT mult mai devreme in comparatie cu anul trecut, dar si datorita numeroaselor oferte si promotii atat in PCfun.ro cat si Electrofun.ro", a declarat Madalin Durca, directorul de marketing PCfun.ro.

Ofertele PCfun.ro

Reprezentatii spera ca ofertele anuntate de cele doua magazine online pentru aceasta perioada vor atrage in luna septembrie aproximativ 325.000 de vizitatori.

"Pentru perioada urmatoare produsele de interes maxim vor fi in continuare notebook-urile, sistemele desktop, imprimantele, multifunctionalele, monitoarele LCD, la care se vor adauga si alte categorii precum componentele PC si televizoarele LCD", a mai declarat Madalin Durca.

Atractia numarul 1

Principala atractie a clientilor sunt preturile foarte mici,  mai ales pentru categoria de sisteme desktop cu monitor LCD , sisteme desktop cu rucsac pentru scoala, notebook-uri cu geanta si router cadou, oferte concepute pentru a sustine perioada de incepere a scolii.

"Am lansat o promotie cu oferte de pret soc, numita "codul portocaliu", prin care oferim in fiecare marti reduceri de pana la 35% pentru un numar limitat de produse. Produsele valabile in aceasta oferta s-au epuizat doar in 24 de ore, lucru care ne-a luat prin surprindere, iar pentru urmatoarele promotii ne vom evalua mai bine stocurile pentru a satisface toate cererile clientilor", a adaugat Madalin Durca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele