IT & C

#abonament #gratuit #sistem #pc #linux

In viitor, PC-urile vor fi gratuite

Se pare ca in viitor achizitionarea unui computer va fi mult mai facila, acestea fiind distribuite gratuit.

Cel putin aceasta a fost concluzia conducerii de la Linux Foundation.

Concluzia Linux

Intr-o in cadrul O' Reilly OSCON (Open Source Convention), directorul executiv al Linux Foundation, Jim Zemlin, a declarat ca in curand utilizatorii vor putea sa procure un PC gratuit.

Aceasta a intarit afirmatia spunand ca actualul sistem prin care o persoana isi poate cumpara un telefon mobil gratuit printr-un , va facilita pe viitor procurarea unui intreg sistem PC.

Jim Zemlin a mai declarat ca a ajuns la aceasta concluzie dupa analizele arata clar o crestere in randurile netbook -urile care ruleaza sistemul de operare Linux. El a spus ca " revolutia telefoanelor mobile" a inceput odata cu distribuirea lor gratuita ca atasamente la diferite modele de abonament .

Laptopuri la abonament mobil

In prezent, in Romania laptopurile sunt cel mai nou bonus cu care operatorii de telefonie mobila isi atrag clientii de Internet mobil . Sistemele pentru toate gusturile sunt oferite la in momentul semnarii unui abonament de date.

Odata cu scaderea preturilor pentru serviicile de date, clientii sunt tentati prin oferte extrem de variate pentru laptopurile "la pachet". Totusi, bugetul pare sa ramana in continuare factorul decisiv pentru semnarea unui nou abonament.

Dar pretul nu ramane singurul criteriu valabil pentru alegerea unui laptop/netbook, iar  in prezent, operatorii de telefonie mobila propun si configuratii sofisticate sau modele de laptop care pot fi descrise ca sisteme de top.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele