IT & C

#gscreen #ecran dublu #notebook #laptop

In curand vom avea laptopuri cu ecran dublu

Compania gScreen , producatoarea si dezvoltatoare de notebook-uri a gasit un nou sistem de vizualizare a datelor pe ecranul laptopurilor si care este destinata celor care folosesc o serie larga de aplicatii.

Acestia au prezentat o versiune de latop cu doua ecrane. Notebook-ul a aparut deja pe Internet si se pare ca cei de gScreen vor produce foarte curand acest gen de laptop.

Ecrane glisante

Cele doua ecrane ale laptopului sunt glisante, astfel utilizatorul reusind sa le aseze precum doreste. Amandoua display-urile sunt LED si au tehnologia backlit. Altfel, laptoptul e capabil sa ruleze sistemul de operare Windows Vista.

Notebook-ul cu doua ecrane are un procesor Intel Core 2 Duo P8400 de 2,26 GHz, 4 GB de RAM, iar la cumpararea sistemului, utilizatorul poate alege dintre doua variante de placi video, una din ele fiind nVidia GeForce 9800M GT cu 512 MB memorie dedicata si a doua nVidia Quadro FX 1700M Graphics tot cu 512 MB memorie dedicata.

Pentru profesionisti

Reprezentantii companiei au declarat ca modelele sunt destinate utilizatorilor profesionisi ca designeri, programatori, producatori de film sau orice are nevoie de doua monitoare in acelasi timp.

Laptopurile gScreen cu doua ecrane se afla deja in productie, iar dezvoltatorii spera ca aceasta sa fie disponibile pe piata incepand cu luna decembrie 2009. Pretul unui astfel de dispozitiv este de 3000 US.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele