IT & C

#impulse #laptop #asus #eee #buget

Impulse NPX-9000, cel mai ieftin laptop din lume

Cu putina vreme in urma discutam despre doua noi modele online de pe site-ul Alibaba.com.

Alte recorduri

Inainte de Asus Eee PC si acest Impulse NPX-9000, recordul pentru cel mai ieftin laptop din lume era detinut de cel din campania One Laptop Per Child's XO. Acesta costa 188 de dolari americani si a fost distribuit pentru o perioada limitata anul trecut.

Bineinteles ca One Laptop/chils nu a fost considerat un dispozitiv veritabil, fiind vazut de multi drept o jucarie. Acest lucru se intampla din cauza ca laptopul avea un procesor foarte slab si capabilitati grafice mai mult decat reduse.

Dar povestea nu se termina aici pentru ca Mary Lou Jepsen, presedinta companiei Pixel Qi, a declarat intr-un interviu dat celor de IDG News Service ca pana in anul 2010, compania ei va scoate pe piata un laptop care va costa doar 75 de dolari americani. Tot ea a mai spus ca aceasta scadere drastica in preturile pentru notebook-uri se datoreaza ieftinirii memoriilor RAM si a altor compomente pentru aceste dispozitive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele