IT & C

#canon #pixma #imprimante #pixma mx870 #pixma mx350 #pixma mx340

Imprimantele Canon Pixma MX870, MX350 si MX340, pentru birouri mici si acasa

Canon anunta lansarea a trei noi multifunctionale pentru birouri mici: Pixma MX870 , Pixma MX350 si Pixma MX340 .

Cele trei modele incorporeaza tehnologia "Quick Start", echipamentele putand functiona aproape instantaneu din momentul in care sunt pornite.

Trei imprimante

Modelele au functii de Printare , Scanare, Copiere si transmisie Fax, aceste dispozitive detin viteze imbunatatite de printare si copiere, conectivitate Wi-Fi si un modul integrat ADF, precum si tehnologia de printare Canon FINE. Toate modelele beneficiaza de o interfata de utilizare imbunatatita. Panoul de operatii, reconceput, ofera o aranjare simpla a functiilor, de la dreapta la stânga, asigurand acces usor prin gruparea butoanelor pe functii.

Canon Pixma MX870 si Pixma MX350 detin un ecran TFT de 6,2 cm ce ofera o vizualizare clara a imaginilor si a meniului. Functia "scan to compact PDF" salveaza fisierul la o dimensiune cu pana la 90% mai mica decat la modelele precedente, fiind usor de utilizat si de trimis pe e-mail. Noul Auto Document Fix ofera in mod automat, scanuri de calitate, usor de vizualizat prin folosirea unei analize avansate de imagine si a unei corectii zona-cu-zona a datelor.

Pixma MX870 ofera ca standard printare automata fata-verso (duplex), in timp ce Pixma MX350 si Pixma MX340 ofera aceasta functie in mod manual. Canon Pixma MX870 pune la dispozizie doua sertare pentru hartie si cartuse de cerneala individuale, diminuand pierderile de cerneala. Pixma MX870, Pixma MX350 si Pixma MX340 sunt echipate cu solutii software avansate ce includ Easy-WebPrint EX pentru o printare web simpla si MP Navigator EX pentru scanarea sau editarea documentelor si a fotografiilor.

Printare de tip fotolab

Imprimantele Pixma MX870, Pixma MX350 si Pixma MX340 au fost concepute initial pentru utilizarea office si home, ele fiind optimizate multumita tehnologiei Canon FINE atat pentru printarea documentelor cat si pentru cea a fotografiilor. Pixma MX350 si Pixma MX340 printeaza la o rezolutie de 4.800 x 1.200 dpi cu o pictura a cernelei de 2pl, in timp ce Pixma MX870 ofera o rezolutie mai ridicata, 9.600 x 2.400 dpi cu o picatura cernelei de 1pl.

Noile modele beneficiaza de sistemul ChromaLife 100+, ce opereaza combinand tehnologia Canon FINE cu hartia si cartusele Canon originale, pentru a oferi fotografii calitative, de durata. Noile modele permit si o printare directa fara a fi necesara pornirea PC-ului si sunt capabile sa printeze imaginile direct din dispozitivele compatibile PictBridge, iPhone sau Bluetooth3. Pixma MX870 si Pixma MX350 pot printa fotografii direct din memoria stick-ului USB sau a cardului de memorie. Aceste dispozitive sunt disponibile in Europa incepand cu martie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele