IT & C

#imprimanta #epson stylus photo r2880 #eisa #premiu

Imprimanta Epson Stylus Photo R2880 impresioneaza juriul EISA

Despre EISA am tot discutat aceste zile. Aceasta este cea mai prestigioasa asociatie din Europa care premiaza tehnologiile consumer, fiind formata din cele mai importante 50 de reviste din 18 tari din Europa specializate in fotografie, audio, home theatre, electronice mobile si de convergenta .

Iar cum zilele acestea sunt ocupate de premiile oferite de juriul acestei festivitati anuale, iata ca inca un produs a acaparat atentia juriului. Este vorba de imprimanta Epson Stylus Photo R2880.

Cea mai buna imprimanta din Europa

Asa cum spun si titlul, epson stylus photo r2880 a primit distinctia pentru "Cea mai buna imprimanta din Europa", lucru nu tocmai usor de facut. Dupa testele facute, juriul EISA a fost impresionat mai ales de calitatea foarte buna a printului realizat cu modelul Epson pe hartia fotografica.

Membrii juriului au declarat ca printurile A3 de la Epson Stylus R2880 sunt extrem de detaliate chiar si cele mai subtile schimbari de nuanta fiind redate lin si gradual. Datorita faptului ca se pot utiliza trei tipuri de cerneala neagra, adica negru deschis, negru foarte deschis si negru intens, gradatia nuantelor se observa perfect in printurile alb-negru.

Calitati Epson

Imprimanta cu pricina a impresionat EISA cu urmatoarele caracteristici: calitate foarte buna a imaginii datorita noii tehnologii Epson LUT si cernelii Epson UltraChrome K3 cu Vivid Magenta, noul cap de imprimare Epson Micro Piezo care are un invelis de protectie a capului de printare care imbunatateste pozitionarea imaginilor de cerneala, adica o calitate avansata a imprimarii, driver-ul imbunatatit ce permite utilizatorilor sa creeze nuante individuale alegere pe care utilizatorii o au numai cu camera obscura, printuri durabile pe o varietate de tipuri de media, media flexibila poate fi manevrata cu usurinta cu ajutorul suportului pentru hartia fine art, la fel si media rigida groasa de pana la 1,3 mm si listarea pe CD/DVD, plus un sistem standard de alimentare automata cu hartie.

Barbara Kuhr, Head of Strategic Marketing la Epson Europe declara ca: "Epson se mandreste ca se afla in fruntea inovatiei in imprimarea foto . Imprimanta Epson Stylus R2880 dispune  de cerneala UltraChrome K3 cu Vivid Magenta, o tehnologie revolutionara a cernelii cu pigment, care ofera cea mai inalta calitate existenta in printarea profesionala cu cerneala. Suntem incantati ca EISA a acordat companiei Epson aceasta distinctie, recunoscand meritele tehnologiei revolutionare pe care o folosim. Vom continua sa inovam si sa dezvoltam produse noi care sa duca si mai departe calitatea imprimarii foto."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele