IT & C

IBM semneaza cu Ericsson contractul de externalizare a serviciilor de management

Reprezentantii companiei au anuntat, la New York, ca, dupa memorandumul de intelegere semnat cu in luna iunie 2003, a fost incheiat un contract de administrare si dezvoltare a portofoliului Ericsson de software IT din , informeaza reprezentanta IBM in Romania.

Potrivit contractului, timp de cinci ani, IBM va continua sa consolideze si sa optimizeze mediul de aplicatii interne IT al Ericsson.

Prin contract, IBM va dezvolta, va implementa si va intretine portofoliul de aplicatii al Ericsson destinat sustinerii operatiunilor din intreaga lume ale companiei.

'Prin Serviciile de si de Management al Aplicatiilor (IBM Business Consulting Services si Application Management Services), IBM detine o intelegere profunda si o expertiza extinsa a managementului aplicatiilor," a spus Doug Elix, Senior Vice President and Group Executive, IBM Global Services. "Vom utiliza experienta noastra vasta pentru a ajuta Ericsson sa transforme si sa imbunatateasca aplicatiile software care sprijina operatiile sale din intreaga lume", a adaugat Elix.

Intelegerea include transferul la nivel global al angajatilor din divizia Ericsson Process & Application Consulting la IBM. Transferul va incepe in luna septembrie 2003.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele