IT & C

#telefon #HTC Rezound #procesor dual-core

HTC Rezound - telefonul cu procesor dual-core de 1,5GHz

HTC a lansat, in cursul acestei zile,cel mai nou model de top al companiei: HTC Rezound , smartphone-ul ce are specificatii hardware impresionante, scrie TechCrunch. Telefonul celor de la HTC are conectivitate LTE.

HTC Rezound dispune de un procesor de 1,5 GHz dual-core, 1 GB RAM si spatiu de stocare intern de 16 GB, caracteristici care plaseaza noul smartphone al taiwanezilor printre cele mai capabile device-uri mobile. Telefonul, care va fi vandut prin Best Buy si Verizon , incepand cu data de 14 noiembrie , va costa 299 de dolari. Mai trebuie spus ca pe langa memoria interna de 16GB , HTC Rezound va fi comercializat si cu un card microSD de 16 GB in pachet. Terminalul celor de la HTC are un ecran senzitiv de 4,3 inci si, dupa cum spun cei de la TechCrunch, dispune de HTC Beat Audio (casti speciale si un software dedicat). Avand in vedere ca HTC Rezound functioneaza in retea 4G, bateria cu care a fost dotat dispozitivul este de 1650 mAh, pentru a asigura o autonomie rezonabila a aparatului. Rezound vine cu Android Gingebread, dar va putea fi updatat la Ice Cream Sandwich in curand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele